Žena se udala za krpenu lutku koju joj je majka davno napravila

Mirivon Morajs (Meirivone Moraes) zaljubila se u mušku krpenu lutku Marčela (Marcela) kojeg joj je majka napravila kad je bila tinejdžerica. Kaže da je, kad joj je majka prvi put pokazala Marčela, odmah znala da je to ljubav na prvi pogled.

Naime, mama je Marčela odlučila napraviti umorna od njenog stalnog žaljenja kako “sve druge cure imaju nekog, a ona je sama i nema se s kim zabavljati i plesati”, a čim je Marčelo bio završen, djevojka je znala da je “onaj pravi”.

Uslijedila je tako i burna romansa pa se par odlučio vjenčati, a njihovom jedinstvenom vjenčanju prisustvovalo je oko 250 zvanica. Za svoj porodični život s Marčelom 37-godišnjakinja kaže da je “divan”, premda priznaje da joj je suprug prilično “lijen”.

– Kao mlađa djevojka često nisam imala partnera za forró (tradicionalni ples u sjeveroistočnom Brazilu). Onda je u moj život ušao Marčelo i sve je najednom imalo smisla. Zato sam se odlučila udati za njega i bilo je prekrasno, a onda smo nas dvoje uživali u našoj prvoj bračnoj noći – navela je Morejs.

Prisjećajući se dana njihovog vjenčanja, Meirivon, koja živi u Brazilu, kaže:

– Bio je to prekrasan dan za mene, vrlo važan, vrlo emotivan. On je muškarac kakvog sam oduvijek željela u svom životu. Bračni život s njim je prekrasan. Ne svađamo se i potpuno me razumije, jako je dobar i vjeran muž. Zbog njega mi sve žene zavide.

Međutim, za sretni par nije sve “med i mlijeko”, budući da Meirivon jedina u vezi radi i plaća račune.

– Marčelo ima toliko sjajnih kvaliteta, no mana mu je što je lijen. Uopšte ne radi. Ipak, ja sam borac i radim za oboje – objasnila je.

Nakon svadbe, mladenci su sedam dana medenog mjeseca proveli u kućici na plaži, a ubrzo su dobrodošlicu poželjeli i svom djetetu. Naime, u maju je Meirivon u pratnji medicinske sestre i ljekara na svijet donijela i bebu koja jako liči na tatu.

– Stvarno me uznemiruje kada ljudi kažu da je naš zajednički život laž jer sam odgajana tako da uvijek govorim istinu i zaista sam sretna sa svojim mužem – zaključila je.

Radio Bet / Izvor: Dnevni Avaz

Komentari

komentara

Written by Urednik

Author: Milton Mccoy