Prirodni proizvodi Jasminka Šarića liječe mnogobrojne bolesti; Ljubav prema biljkama i prirodi gaji još od djetinjstva.

Jasminko Šarić je poznati travar iz Orašja. Lijekovi iz njegove biljne apoteke pomažu u liječenju mnogih bolesti.

Jasminko priprema tinkture, meleme,čajeve za mnoge zdravstvene tegobe. O učinkovitosti njegovih lijekova pročulo se u cijelom regionu.

Filoterapijom se bavi deset godina. ” Izabrao sam najsvjeliji put – prirodnu borbu protiv opasnih bolesti današnjice. ” – poručuje Šarić

Svoju ljubav prema biljkama i prirodi gaji još od djetinjstva. Danas u svojoj bogatoj biblioteci ima sve domaće i svjetske knjige o narodnom travarstvu, te prati savremena naučna dostignuća.

Eliksir života je tinktura koja pomaže u liječenju bolesti prostate. Mnogi muškarci, posebno u zrelijoj dobi, susreću se sa bolestima prostate.

Nekada je teško pronaći lijek koji odgovara pojedincu i koji je efikasan. Tinktura Eliksir života liječi infekcije urinarnih upala, bakterija, pijeska i kamenca.

” Sa ovim eliksirom sam izliječio mnogobrojne bolesti koje su sa stanovništva klasične medicine bile neizlječive.” – ističe Jasminko Šarić

Još jedan vrlo učinkovit lijek iz Jasminkove biljne apoteke je tinktura od medvjeđeg luka. Smatra se najjačim prirodnim antibiotikom koji čisti krvne žile.

Važno je istaknuti da je tinktura od medvjeđeg luka korisna i odlična preventiva protiv infrakta.

O djelotvornosti tinkture od hrena i medvjeđeg luka najbolje se uvjerio Pejo Prgić kojeg su mučili sinusi i nepodnošljive glavobolje.

” Dobio sam tinkture od hrena i medvjeđeg luka koje ujutro popijem sa medom. Nakon samo nekoliko dana nepodnošljive glavobolje su nestale. Uvjeren sam da su me Jasminkove tinkture spasile, inače bi morao na operaciju.” – ispričao nam je Pejo Prgić.

Također, nakon što su bolovi u sinusima nestali Jasminku se obratio i potražio pomoć za bolove u kostima, kičmi i kukovima. Tada je isprobao Božiju kremu koja mu je pomogla u rješvanju zdravstvenih muka.

Upoznajte Jasminka Šarića – travar čiji prirodni lijekovi liječe sve bolesti
Jasminko Šarić

Božija Krema Liječi Sve

Svi lijekovi iz Jasminkove apoteke su djelotvorni ali posebno se izdvaja čuvena Božija krema. O njenoj učinkovitosti najbolje govore iskustva onih koji su isprobali kremu i uvjerili se u njeno djelovanje.

Dobar glas o Jasminkovoj kremi čuo se i do Ive Zovkića.

Ivo Zovkić iz Tromošnice godinama se borio sa bolovima u kostima i zglobovima. Nakon oštećene hrskavice u oba koljena, probao je sve. Zdrav režim ishrane, jeftiniji lijekovi, injekcije ali ništa nije bilo učinkovito.

Ubrzo mu je dijagnosticiran giht – upala zgloba ili artritis koja je uzrokovana stvaranjem kristala mokraćne kiseline u zglobovima.

” Dobio sam Božiju kremu i jednu tinkturu za čišćenje organizma. Kremu sam mazao dva puta dnevno. Svaki dan mi je bilo sve lakše i lakše. Otok se polako povlačio, a bolovi su nestajali. Za deset dana nestali su tragovi gihta, a koljena su prestala da bole. Od tada kažem da  u mojoj kući može nestati hljeba, ali nikako ne smijem ostati bez Božije kreme iz Jasminkove apoteke” – ističe Ivo Zovkić

Božija krema važi za univrezalnu kremu koju bi trebalo imati svako domaćinstvo. Pomaže kod kostobolje, , upalnih zglobova, artritisa, osteoporoze, artroze, lumboishialgije, reume, upaljene vratne kralježnice, varikoznih vena, tromboze i gangrene, upale dojki i cista, bolesti štitnjače i limfnih čvorova, svih vrsta kožnih oboljenja, psorijaze, dermatitisa, čireva, akni, ispucanih ruku i peta, otvrdnuće prsne žlijezde, artritis, upalu staničnog tkiva, upalu kostiju, razne rane i ostale bolesti.

ČUDOTVORNA VIŠENAMJENSKA BOŽJA KREMA

NE BI TREBALA NEDOSTAJATI NITI U JEDNOM DOMAĆINSTVU. ISCJELJUJE I NAJTEŽE OKORJELE BOLESTI.

Pomaže kod: svih vrsta kostobolja, upalni zglobova, artritisa, osteoporoze, artroze, lumboishialgije, reume, upaljene vratne kralježnice, varikoznih vena, tromboze i gangrene, upale dojki i cista, bolesti štitnjače i limfnih čvorova, svih vrsta kožnih oboljenja, psorijaze, dermatitisa, čireva, akni, ispucanih ruku i peta, otvrdnuće prsne žlijezde, artritis, upalu staničnogtkiva, upalu kostiju, razne rane i ostale bolesti.

 

Bršljanova ljekovita mast

KREMA ZA HEMEROIDE

Pomaže kod :

hemeroida
celulita
gljivičnih infekcija
varikoznih vena
ostalih kožnih oboljenja
Zapremnina 200 ml

 

ALKOHOLNA TINKTURA OD HRENA

uništava bakterije, dizenteriju,
salmonelu, tuberkolozu, razne gljivice koje parazitiraju na čovjeku, poboljšava funkciju organa za varenje.
stimulira lučenje želučanih i crijevnih sokova
(žuči i enzima iz pankreasa)
potiče rad jetre
potiče rad srca i cirkulaciju
odličan diuretik
pomaže kod reumatizma
pomaže kod prehlade
ljute supstance hrena dobre su za upalu grla
hren liječi i čisti mokraćne putove i bolest disanja
stimulira imuni sistem te se bori protiv parazita i virusa.
Zapremnina: 2.00dcl

TINKTURA OD SVETE BILJKE IMELE

ČUDOTVORNU SNAGU PRIRODE GLEDAM OKOM DUŠE A BOŽJIM VIZIJAMA ISCJELJUJEM BOLESTI

DRAGOCJENI PRIRODNI LIJEKOVI IZ NETAKNUTE PRIRODE

Svestrana imela liječi i pomaže – pomaže kod dijabetesa – kod reguliranja visokog i niskog tlaka – bolest jetre – potiče tijelo na borbu protiv karcinoma – lecitin potiče imunitet – pomaže kod ovapnjenja krvni žila – kardiovaskularnih puteva – pomaže u borbi protiv virusa – poboljšava cirkulaciju – pomaže kod negativnih posljedica kemoterapije, mučnine, nesanice i opadanja kose – djeluje protiv upale pa pomaže kod bolesti zglobova (artritis, artroza) – masirati varikozne vene – koristi se kod klimaterničnih tegoba.

Zapremnina: 2,00 dcl

MEDVJEĐI LUK (Allium ursinum L.) SREMOŠ

ČUDOTVORNU SNAGU PRIRODE GLEDAM OKOM DUŠE A BOŽJIM VIZIJAMA ISCJELJUJEM BOLESTI

DRAGOCJENI PRIRODNI LIJEKOVI IZ NETAKNUTE PRIRODE

Proizvode gospodina Jasminka možete naruciti samo na ove brojeve telefona

Sve informacije možete dobiti na kontakt telefone OD PONEDJELJKA DO SUBOTE OD 8 DO 22 SATI

“NAJAČI PRIRODNI ANTIBIOTIK”, ČISTAČ KRVNIH ŽILA – PREVENTVNI LIJEK PROTIV INFARKTA

smiruje i liječi kašalj

jača srce i oslabljeni srčani mišić

usporava i liječi začepljenje krvnih žila

djeluje ljekovito na maternicu, masnoće u krvi, skrobut i aterosklerozu – hipertenziju

pomaže kod raznih zaraznih crijevnih bolesti, čisti želudac i krv

stimulira rad srca, poboljšava pamćenje

pomaže kod vrtoglavice i pritiska u glavi

služi kao preventiva od infarkta

sredstvo je protiv sluzi u dišnim organima, slabog apetita, bolesti jetre, pomaže kod upale mokraćnih kanala,tvrde stolice, proljeva, crijevnih parazita

izlučuje žuč

čisti krv od otrova, ublažava reumatske tegobe, kožne bolesti, lišajeve

smanjuje upalu bubrega i potiče njihov rad

liječi osteoporozu, artritis

Zapremina: 2.00 ml

 

ELIKSIR ŽIVOTA, DIURETIK

Pomaže u sprječavanju kardiovaskularne bolesti, moždanog udara, infarkta, kod raznih alergija… Alicin iz češnjaka uništava bakterije kao što su stafilokoki, streptokoki te coli-bacile, normalizira crijevnu floru, pomaže kod nadimanja i plinova, raznih grčeva, proljeva, čisti crijeva od otrovnih sastojaka, stimulira jetru i rad bubrega, pojačava mokrenje, liječi astmu, djeluje kod bolesti srca, pomaže kod šećerne bolesti, reume, kronične tuberkuloze, glavobolje i kroničnog umora, snižava visoki tlak te pomaže kod čišćenja masnoće u krvi, pospješuje libido (potenciju).

Važna napomena, ovaj diuretik ima svoju veliku biološku snagu, ali ga treba uzimati duže vrijeme da bi mogao djelovati. Simptomi raznih bolesti ne mogu se smanjiti preko noći, kao što ni bolest nije došla preko noći, nego se sakupljala dugo godina. Često u početku niste za nju ni marili dok se ona nije proširila.

Način uporabe: svakodnevno uzimati tri jušne žlice, ujutro, poslijepodne i navečer. Terapija treba trajati barem tri mjeseca. Prije svake upotrebe dobro promućkati.

Zapremnina: 2,00 dcl

 

 

Kontakt telefoni travara (biver) Šarića su: 063 148 507 ili 064 445 05 72. Pozivni broj za BiH je 00387

Radio Bet

Komentari

komentara

Written by Urednik

Author: Milton Mccoy