Hm… / 3 najpametnija znaka horoskopa: Njih ne možete lako prevariti

Od malih nogu istraživači, znatiželjni Blizanci vole ispitivati svijet oko sebe.

Za njima ne zaostaje Škorpion, koji gotovo da nema stvari u koju se ne potrudi prodrijeti i pronaći smisao, dok Strijelac ima sposobnost vrlo lako procijeniti kakav je neko, a ovaj znak također krasi i mnogo naučnika.

Jeste li vi među njima – pogledajte.

1. Blizanci

Znatiželjne prirode još od malih nogu, jako vole istraživati i ispitivati. S obzirom na to su veoma radoznali zainteresirani su za puno stvari iz raznih područja. Umjetnost ih veoma fascinira pa su joj najčešće i naklonjeni.

Blizanci su inteligentni, stoga njihova duhovitost i dovitljivost ne iznenađuje. To ih čini poželjnima u društvu pa su uvijek okruženi ljudima s kojima rado vode konstruktivne razgovore.

U ljubavi također traže inteligentnog partnera, nekoga s kojim će moći pričati o svemu i svačemu, jer ih prazne besmislene priče i razgovori nimalo ne ispunjavaju.

2. Škorpion

Niko nije toliko pronicljiv i nikoga ne krasi intuicija kao što je to slučaj kod Škorpiona. Ne postoji stvar u koju oni neće pokušati prodrijeti. Krasi ih naglašeno ‘šesto čulo’ koje ih tjera da uvijek u svemu pronađu dubinu.

Skloni su zagrebati ispod površine i uvidjeti pravi smisao. Njima ćete teško manipulirati jer su oni ti koji to ustvari rade, a vrlo lako otkriju tuđe namjere.

3. Strijelac

Strijelci su radoznale prirode poput Blizanaca. Imaju potrebu da uvijek saznaju nešto više o nečemu. Ali, često djeluju i prilično neozbiljno, međutim, oni su itekako pronicljivi i znaju procijeniti situaciju.

Društveni su tipovi i znaju kako se ophoditi s ljudima. Lako će pridobiti simpatije na prvi pogled, posebice u novom društvu. A znaju i oni jako dobro procijeniti ljude. Među Strijelcima ima dosta naučnika.

Matematika i nauke znanosti su im jača strana. Vole ulagati u sebe i svoj intelekt tijekom cijelog života, piše Atma.

Radio Bet / Izvor: Radio Sarajevo

Komentari

komentara

Written by Urednik

Author: Milton Mccoy