Amerikanka radi neobičan posao, daje imena bebama

Tejlor A. Hamfri, 33-godišnjakinja iz Njujorka, svoju profesionalnu uslugu naplaćujuće roditeljima beba hiljade dolara pokušavajući i pomažući im, da izaberu savršena imena za svoje potomstvo.

Ona pronalazi ime za bebe sa punim radnim vremenom, naplaćujući klijentima između 1.500 i 10.000 dolara za davanje odgovarajućih imena za bebe na osnovu različitih faktora.

Njene usluge se kreću od jednostavnog telefonskog poziva i liste imena po narudžbi na osnovu odgovora na upitnik, do opcije od 10.000 dolara koja uključuje genealoška istraživanja i odabir imena na brendu porodičnog preduzeća.

Hamfri je bila zainteresovana za imena beba većinu svog života. Sjeća se da se izgubila u knjigama sa imenima za bebe koje joj je majka dobila iz biblioteke kao dijete, i nikada nije izrasla iz toga. Nakon što je diplomirala na univerzitetu, okušala se u gomilu karijera, uključujući pisanje scenarija, ali čak i tada, najuzbudljiviji dio posla bio je odabir imena likova.

Godine 2015, mlada Njujorčanka je svoju strast prema imenima prenijela na društvene mreže, otvorivši Instagram nalog.

Ona je podijelila svoja omiljena imena za bebe i numerologiju koja stoji iza njih, i bila je toliko polaskana da su ljudi tražili njeno mišljenje da je besplatno davala savjete za imenovanje.

Tek 2018. godine shvatila je da bi njena strast mogla biti osnova profitabilnog poslovanja – davanja imena bebama!

Radio Bet / Izvor: Nezavisne novine

Komentari

komentara

Written by Urednik

Author: Milton Mccoy